Home

Planșeu

Vrei un planșeu rezistent și bun. Vrei sa pui pe el ce vrei, fara grijă. Vrei sa fie foarte bine izolat fonic, nu esti curios de activitatea celor de la etaj cand tu esti la parter. Vrei sa nu faci zgomot cand circuli pe el noaptea. Vrei, atunci cand calci pe el, planseul tau sa fie cald si placut.

planseu

In acelasi timp nu vrei sa faci din casa ta o pestera nici un cavou. Nu vrei sa ai o cantitate enorma de pietre reci si neprietenoase fix in mijlocul casei tale. Vrei materiale sanatoase, nu vrei sa racesti sau sa ai probleme reumatice din cauza „placii”. Vrei sa fie uscata, nu sa astepti cativa ani pana iese toata apa din placa.

Stii ca placile de beton emit radon, un gaz radioactiv. Da, ai citit bine, radioactiv. Cauta pe net ca sa te convingi. Ai respirat radon radioactiv poate fara sa stii cand ai locuit la bloc. Multi au facut cancer pulmonar din cauza lui. Unii n-au ce face, sau nu stiu, sau nu le pasa. Dar tie iti pasa. De aceea iti faci o casa sanatoasa. Copiii tai nu merita sa se iradieze.

Nu vrei sa imbogatesti pe altii platind tone de beton, fiare ruginite, cofraje cu nemiluita si mesteri lacomi si aroganti, care cred ca fara placa lor nu se poate.

Pentru tine ne-am gandit la ce e mai bun, asa ca am facut un planseu asemanator celor care despart nivelurile la avioane. Am folosit otel rezistent si de calitate, nu fiare ruginite. Am lasat spatii in grinzi astfel incat sa putem trece prin el orice instalatii acum sau mai incolo. L-am izolat fonic. L-am izolat termic. L-am facut rezistent si durabil. Am folosit materiale uscate si de calitate. Nu scartaie. Nu suna cand calci pe el sau cand se joaca copilul tau cu masinuta lui preferata pe parchet sau pe gresie. Nu e din beton, si suntem mandri de asta. La final arata ca orice alt planseu. Poti sa il plachezi cu orice parchet sau gresie. Diferenta sta doar in calitatea lui exceptionala. Fara compromisuri.

Urmatoarea pagină

vezi pereți