Home » Acoperiș

Acoperiș

Ploaia e benefica, dar nu in casa la tine. Acoperisul trebuie in primul rand sa protejeze de apa, si trebuie sa faca asta pentru multi multi ani. Nu trebuie nici macar sa auzi prea tare ploaia lovindu-se de el. Caldura e scumpa, nu trebuie lasata sa plece din casa. Acoperisul trebuie sa fie foarte bine izolat termic. Este cunoscut faptul ca aerul cald se deplaseaza in sus, inclusiv si caldura.

Aerul conditionat consuma mult curent electric. Vara, acoperisul nu trebuie sa lase soarele sa iti incalzeasca prea tare casa. Astfel, faci economii si te simti bine.

Evident, nu puteam sa nu-i acordam atentia cuvenita acestui element asa de important, acoperisul. Am creat pentru tine un acoperis ventilat care indeplineste cu succes toate cerintele. Folosim pentru invelitoare tigla metalica de cea mai buna calitate. Vopsita cu mai multe straturi, in camp electrostatic, astfel incat sa putem oferi o garantie de minim 30 de ani pentru acoperisul nostru tip sarpanta. Daca optezi pentru un acoperis tip terasa folosim o membrana poliureica care are o garantie identica. Preluam apa printr-un sistem de scurgere foarte bine pus la punct. Izolam termic acoperisul folosind vata minerala. Astfel, iarna caldura ramane in casa iar vara ramane afara. Tu economisesti si vara si iarna.

 

Urmatoarea pagină

vezi case